MetaTrader 4

         Пробај демо       

   metatrader4-1Трговија на вашиот јазик

   Swissquote е MT4 платформа е неверојатно моќен, неверојатно лесен и достапен на 23 јазици.

   Длабока ликвидност од Swissquote интегрирани во платформа

   Со интегрирана Swissquote ликвидност, ќе добиете целосан хеџинг и комплетни способности за брзи налози што нема да ги најдете со другите MT4 брокери

   .

   .

   metatrader4-2Трговија директно од топ листите

   Swissquote MT4 платформа е преполна со трасирање и индикаторски опции, потенцијал за автоматско тргување, заостанува стоп карактеристики и насловот на вести што се предвидени од страна на Дау Џонс.

   .

   .

   Безбеден пристап и основни алатки

   Тргување сесии со сосема безбеденост - ви се доделува username и password - онлајн и автоматски ажурирања значи дека вашата платформа за тргување е секогаш опремена со најновите трговски алатки.Swissquote MT4 платформа овозможува директен пристап до MetaTrader  сигнали за тргување на заедница, и слободна употреба на Autochartist, најнапредна алатка за автоматски техничка анализа во светот.

   Swissquote MT4 ги прифаќа сите стручните советници без трговски ограничувања.